BecX Admin replied

615 weeks ago

Mivel lekorlátoztak bennünket (tesztidőszak lejárt), töröltem a Raid Trackerből a raid poolokat.
Valami általános jellegűt csináljak helyette (1 db lehet)? Ha igen, mit javasoltok?

Közben Logen azon van, hogy a saját oldalunkon tudjon menni egy hasonló DKP rendszer a fórummal integrálva.

Itt egyelőre úgy látom hogy korlátozás nélkül tudjuk használni a naptárat (Schelude) rendszert és korlátozottan a Raid Trackert.

A naptárat kétféle képpen lehet használni: vagy a saját oldaladon (neved > Dashboard > Schelude) részen készítesz eventet, ebben az esetben meg tudsz hívni másokat is, akár Seregen kívülieket; a másik módszer pedig a Sereg naptár (neved > Fekete Sereg > Schelude). Ide is bárki tud eventet létrehozni, de azt minden tag látja, meghívást tudtommal nem lehet intézni külsősök felé, a tagok pedig tudnak jelentkezni rá és jelezni a résztvételüket.

Kuti replied

615 weeks ago

Ahogy egyre mélyebbre ástam magam a DKP rendszerben és átgondoltam a leheteőségeket, egy pool is elég ugyanis benne több raid-et is létre lehet hozni, mindegyikhez külön loot és résztvevők listát hozzáadni. Szóval egyelőre nem nagyon észlelhető a korlátozás. Talán akkor majd, ha csak korlátozott számú raid-et lehet a pool-ban létrehozni, ami viszont nem túl kedvező már. :S

harryfetcher replied

268 weeks ago

Eikowa is a curated contemporary art gallery showcasing works by renowned Indian artists.
Eikowa

last edited 268 weeks ago by harryfetcher
Please log in to post a reply.