BecX Admin replied

616 weeks ago

Úgy tűnik, hogy jelenlegi formájában csak jan 23-ig tudjuk használni, később le fog butulni és csak 1 event poolt lehet majd kezelni vele. A DKP rendszer egyelőre nem érdekel, de a naptár alapú event szervezés az hasznos lenne. Nézzük a lehetőségeket, az nem opció, hogy ezért havidíjat fizessek.

solat Admin replied

616 weeks ago

Kezdjük ott, hogy mi az a DKP? :D Halovány lövésem sincs róla.

BecX Admin replied

616 weeks ago

DragonKillPoint… ilyen guild pontrendszer, rangokra és lootokra. Eventeken való részvételért kapják a tagok, majd kifizetik lootért. Kvázi guildon belüli currency. Itt nálunk nem sok értelme van bevezetni addig amíg a legnagyobb event/raid 24 fős lehet, de azokat random partykból dobja össze. Remélem később lesznek olyan insták/raidek amiket direkt guildoknak csinálnak. Én nem ezt a dkp rendszert sajnálom, hanem inkább a schelude rendszert. Lehetne jól szervezni mindenféle eventeket, de most úgy tűnik, hogy csak 1 event pool lesz 23-tól.

Kuti replied

616 weeks ago

Én ahogy néztem ezt a DKP rendszert, nekem annyi esett le hogy ezzel mások is láthatják, hogy egy bizonyos raid/party milyen loot-ot is kaptak egy insta alatt. Ennek a követésére is használható.

solat Admin replied

616 weeks ago

Így ennek akkor látnám értelmét, ha átadhatóak lennének a lootok.

BecX Admin replied

616 weeks ago

Jó ez így is elvileg… annyi hogy a loot feltétele az attendance az adott eventen, valamint a dropp beesését szabályozni kell, relatív rövid idő alatt… de mint mondtam, szerintem is felesleges max 8 fős partyk esetén, mert eventet nem lehet több főre szervezni (bár most elgondolkodtam, hogy 2-3 egyszerre szerveződő és induló FC-s partyt mekkora eséllyel dob be ugyanabba a CT-be). Amire hasznos ez a cucc, az a scheludeolt event szervezés.

Samuray Wipefest replied

616 weeks ago

Nem kell idegeskedni a havidíj miatt… biztos vagyok benne hogy idövel lesz hasonlo oldal ami ingyenesen fog majd működni
Please log in to post a reply.